aboutus

SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED

SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: SECUERA
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

de Technologieco. van lshenzhen Secuera, Ltd is een nationale nieuwe high-tech onderneming geëngageerd aan &development van het beveiligingsapparatuuronderzoek, productie en verkoop, ook een leverancier van gepersonaliseerde veiligheidssysteemoplossing. Het bedrijf hecht groot belang aan productinnovatie en ontwikkeling en brengt actief in hoogste talenten om onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingssterkte te versterken. Ons bedrijf werkt ook met vele binnenlandse bekende instellingen samen om de belangrijke producten van de veiligheidsindustrie te bouwen.

het l als uitstekende fabrikant die alle openbare veiligheidsoplossingen verstrekken, het produceert hoofdzakelijk X Ray Scanning Systems, Metaaldetector, de Temperatuursysteem van het Lichaamsonderzoek.

het l Onze het productkwaliteit van de bedrijfachting als ondernemingsleven, controleert strikt het elke productiedeel volgens ISO 9001 standaard en actief benaderingen van internationale eerste klassenproducten.

het l ontmoet de ontwikkelende eisen van klanten „is de richting van de duurzame ontwikkeling van het bedrijf. Het bedrijf heeft hoogte - kwaliteit, efficiënte en gepersonaliseerde product en de dienst voor meer dan 1.000 agenten rond 30 landen van de wereld verstrekt, die een verscheidenheid van belangrijke gebeurtenissentrefpunt, luchthavens, posten, terminals, vermaaktrefpunten, openbaar veiligheidssysteem, belangrijke ministeries van functie, grote fabrieken, onderzoeksruimte, winkelcomplexxen en andere gebieden zoals de veiligheidscontrole van de mensentoegang, contrabandeinspectie behandelt. Het huidige merk SECUERA heeft een sterke internationale klantenbasis in meer dan 80 landen gebouwd, zijn de producten uitgevoerd naar Europa, Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en andere landen en regio's.

Geschiedenis

SECUERA de VEILIGHEID wordt gevestigd in Hongkong in 2007, dat een professionele het materiaalfabrikant van de veiligheidsscanner is, specialiseerde zich de ontwikkeling en het onderzoek naar de röntgenstraal veronderstelt tehnology, de technologie van de metaalopsporing, explosieve opsporing, vloeibare opsporing en de relatieve veiligheidsdiensten., stellen wij SECUERA als hoogste merk in werking. Aangezien een betrouwbare leverancier, wij de producten van de opbrengs goede kwaliteit voortzetten, geef professionele technische ondersteuning.

 

In de 21ste eeuw, SECUERA-machtigde de VEILIGHEID in het vasteland van China, in 2016 wordt geïntroduceerd het met succes de eerste Technische Samenwerking in vasteland - de Technologieco. van Shenzhen Secuera, Ltd, en ondertekende de samenwerking die.

 

om de marktontwikkeling te ontmoeten, standaardiseert het partijenverzoek, de Technologieco. van Shenzhen Secuera, Ltd het op de markt brengende centrum alle middelen integreert om wetenschappelijke besluiten te nemen voor de merk planning, marktverrichting, marketing systeem, beheer, om veiligheid, actieve, efficiënte, snelle ontwikkeling te garanderen.

 

Wij nodigen alle partijen met torenhoge idealen uit, gastenvrienden om naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven, om de de veiligheidszaken van de wereld te leiden! Wij heten u welkom oprecht om toe te treden!

 

China SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Steun op verkoop:

Wij zullen al uw onderzoek binnen 24 uren antwoorden! Het welkom onderzoekt over de hele wereld van! Wij zullen u onze beste aanbieding aanbieden en zullen onze beste diensten volgens uw vereiste verlenen.

 

China SECUERA TECHNOLOGY COMPANY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

De technische dienst:

Ons technisch team had rijken ervaren in Gang door Metaaldetector, de Scanner van de Röntgenstraalbagage, onder het Systeem enz. van het Voertuigtoezicht. Wij zijn verheugd geweest om steunen bij OEM de dienst, onderhoud, installatie, opleiding, en Onderzoek & de Ontwikkeling in nieuwe producten te verlenen

 

Installatie, Onderhoud, opleiding

Wij zullen u de garantie van twee jaar kosteloos voor vervangstukken voor al onze veiligheid equipents verstrekken. Wij zullen verstrekken de permanente technische ondersteuningen voor uw orders.we verstrekken het vrije traning installatie, verrichting, na de dienst.and hotal vrije en voedsel vrije steun omvat.

 

 

Ons Team

Momenteel,

Wij hebben 80 werknemers, opstelling 10 R&D-teams. QC 10 persoonsteam.

 

Zelf-ontwikkeld vele reeksen producten als: De Systemen van het röntgenstraalaftasten, hand - gehouden metaaldetector, gang door metaaldetector, onder het systeem enz. van de vehcieinspectie.

 

Zich baseert op ons efficiënt beheer en snel fexible productiepatroon, wij kunnen jaarlijkse productiecapaciteit van 3000 reeksen van de Röntgenstraalbagage de Scanner, 8000sets-Gang door Metaaldetector, 100,000units-Hand - gehouden Metaaldetector, 1000sets onder het Systeem enz. controleren van het Voertuigtoezicht In het geval van de dringende vraag, zal onze noodsituatieproductie-eenheid uw zaken vrij van probleem waarborgen.

 

 

Contactgegevens