products

De Detector van het de Overwelfde galerijmetaal van het deurkader/Volledige de Detectorsbeveiligingsapparatuur van het Lichaamsmetaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SECUERA
Certificering: CE,FCC,ROHS,ISO
Modelnummer: ZAD-PD6500i
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: houten verpakking en karton
Levertijd: 5-8 dagen na betaling
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800 reeksen per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: pd6500i Type: Security Equipment
Gebruik: metaalopsporing macht: 110v het internationale niveau van /220v
Het ontdekken van streken: 33 het ontdekken van streken Waterdicht: IP 55 Norm
Alarmmodel: Hoorbare en Visuele LEIDEN Alarm kleur: Grijs/Beige

Productomschrijving

De gang door de detectors pd6500i, gang van het veiligheidsmetaal door het metaal van het deurkader ontdekt

 

De dienst: OEM

norm USS
Modelleer Nr PD-6500i
Garantie Beperkte 12months
Gevoeligheid Van 0-99, bedraag 100 niveaus
metaaldetectors 33 streken
Certificatie Ce. ISO, ROHS, FCC
Werkomgeving -30℃ - +45℃
   

 

 

Productomschrijving

Professionele Veiligheids Explosieve Gang door Metaaldetector Duurzame IP 55

 

Zeer belangrijke Eigenschappen van 33 Strekenpd6500i Gang door metaaldetector:

 

1. 33 nauwkeurig vastgestelde streken veelvoudige doelplaats van top tot teen precies om te identificeren van op de linkerzijde, het centrum en de rechterkanten van het lichaam.

2 . 20 standaardprogramma's voor de veelzijdigheid van de veiligheidstoepassing.

3. Waterbewijs voor alle weersomstandigheden, IP55-Norm. Duurzaam met Legering & pvc-Bouw.

4.100vertrouwelijkheidsniveauRegelbareFlexibiliteit: Wij kunnen de veiligheidsvereisten bereiken door de flexibiliteit aan te passen. Er zijn 100 flexibiliteitsgraden op elk detectivegebied.

5. Keur de geavanceerde digitale impulstechnologie goed, zowel kan de kant van de poort het signaal overbrengen en ontvangen, kan de vals alarmgebieden elimineren en nauwkeurig de plaats van de metaalvoorwerpen bepalen.

6. Het digitale filtrerende systeem van DSP-signaalverwerking biedt hoge capaciteit aan om zich tegen elektromagnetische interferentie, aanraking te verzetten en impaction die de deur maakt kan in de overvolle gebieden worden gebruikt.

7. Hoog vermogen van anti-interference:

De goedkeuring van digitaal, analogie en links en net evenwichtige technologie kan het valse of weggelaten alarmeren verhinderen, die zeer het vermogen van anti-interference verbeteren.

8. Garantie: 24 maanden, delen en arbeid.

 

 

Eigenschapspecifiction:

a . Gemakkelijke Assemblage

GRT, het Modulaire ontwerp van 33ZONE staat voor een snelle en gemakkelijke assemblage, slechts 4 schroeven om toe het op te zetten.

 

b . Nauwkeurig vastgestelde opsporingsstreken

er zijn van top tot teen 33 verschillende nauwkeurig vastgestelde opsporingsstreken voor volledige doeldekking op de linkerzijde, het centrum en de rechterkant van het lichaam van

 

c . verkeerslichten

op de ingang van de overwelfde galerij, zijn er verkeerslicht om u eraan te herinneren de detector klaar voor passagier.

 

d . Hoorbaar en visueel alarm

er is hoorbaar alarm en het visuele LEIDENE lichtensignaal wanneer een doel is ontdekt zal, de nauwkeurig vastgestelde lichten op de uitgangshekpaal de plaats van om het even welk beledigend voorwerp tonen.

 

e . Touchpadcontroles

Het accessscontrolebord wordt in het leven geroepen voor gebruik door gemachtigde personeelsleden met specifiek, de veiligheid staat op verscheidene niveaus codes.it gemachtigde gebruikers toe om montages te veranderen.

 

f . Autoverificatie

geen batterij wordt vereist voor geheugen retention.while de eenheid in verrichting is, wordt een autoverificatie uitgevoerd, zullen om het even welke mislukkingen of problemen onmiddellijk gemeld worden over de LCD vertoning.

 

Technische Parameter:


(1) voldoe aan een criterium: nationale norm < GB="" 15210-2003="">
(2) het ontdekken van proces: 100 graden van gevoeligheid vereisten in diverse gelegenheden te ontmoeten.
(3) basisveiligheid: voldoe aan de vereisten van GB4793.
(4) persoonlijke veiligheid: voldoe aan de vereisten van nilecj-0601.
(5) percent van pas: boven 60 tussentijdminuut
(6) elektrobron: 90-240vAC, 50/60 Herz
(7) macht: 55W.
(8) werkomgeving: -30℃~ 45℃, <> (9) Totale grootte (mm): 2200 (hoogte) x 820 (breedte) x 540 (diepte).
(10) grootte van steeg (mm): 2000 (hoogte X.500) van x 700 (breedte) (diepte)
(11) Gewicht: ongeveer 75kg.

 

Eigenschappendetail

Opsporingsstreken: 33 nauwkeurig vastgestelde Streken veelvoudige doelplaatsen van van top tot teen precies om te identificeren en het voorwerp van het plaatsf metaal op 11 secties LEIDENE grafieken op de kaders horizontaal aan te wijzen eages.

Rolontwerp: De geavanceerde Breedbandopsporingstechnologie verstrekt superieure doelanalyse, ijzerhoudende en non-ferrowapensopsporing, onderscheid en hogere patroonproductie.

Alarmaanwijzing: De hoge zichtbare LCD Vertoning, de alarmlichten, de verbindingen en de elektronika zijn geïntegreerd in één enkel afsluitbaar luchtcompartiment dat blootstelling van draden en externe controledoos elimineert

Gemakkelijke Assemblage: ProCheck3 wordt gemakkelijk geassembleerd met slechts 4 (vier) stukkenschroeven en eenvoudig om instructies te volgen. ProCheck3 wordt gemakkelijk geassembleerd met slechts 4 (vier) stukkenschroeven en eenvoudig om instructies te volgen.

Veelvoudig aftasten: ProCheck3 gebruikt multidimensioneel aftasten dat maximumproductie en eenvormig onderzoek met een minimum valse alarmen verzekert. Het veelvoudige rolschakelschema met dubbele alarmlichten informeert exploitanten waarop de kant van de detector het doel wordt gevestigd. Met „geëlimineerde hotspots“, is het de opsporingsgebied van de eenheid eenvormig door de overwelfde galerij en de valse alarmen worden beduidend geminimaliseerd.

De microprocessor controleerde: De overzichtsmicroprocessors verzekeren gevoeligheid en flexibiliteit van programmering met een maximum van 100 verschillende vertrouwelijkheidsniveaus in elk programma.

Hoorbaar/Visueel Alarm: Hoorbaar alarm met 10 alarmvertraging die op doel op 6 onafhankelijke streken wijzen

Opsporingsgebied: Het unieke rolontwerp biedt verticaal horizontaal multidimensioneel opsporingsgebied met totale uniformiteit aan zowel als. Dit ontwerp, plus een keus van drie niveaus van de verhoging van het enkelniveau, elimineert traditionele hotspots en zwakke signalen. De doelopsporing is nauwkeurig ongeacht zijn plaats in de overwelfde galerij.

Programmering: ProCheck 3 biedt 3*11 onafhankelijke streken met 1 tot 99 niveaus (niveau 200 is beschikbaar voor verzoek) van gevoeligheid aan aanpassend om het eind precies te ontmoeten - gebruikersvereiste.

Werkende Temperaturen: - 4°F (- 20°C) aan + 158°F (70°C); Vochtigheid: Aan non-condensing 95%.

Macht: 100 tot 240 50 of van 60 Hertz van VAC, 55 watts; geen vereiste van nieuwe bedrading voorzien, schakelen of aanpassingen.

Interferentieafschaffing: Geavanceerde analoog en digitaal filtering-zo goed zoals het regelbare werken de potentiële gevolgen van x-ray eenheden, radio's en andere elektrointerferentiebronnen frequentie-elimineert.

Verkeer Tegen: Tegensporen het aantal patroons die door de detector, het aantal alarm hebben overgegaan en alarmpercentage berekend.

 

 

 

Van het de Overwelfde galerijmetaal van het deurkader Detector 33 Streken met LCD de Fabrikant van VertoningschinaDe Detector van het de Overwelfde galerijmetaal van het deurkader/Volledige de Detectorsbeveiligingsapparatuur van het LichaamsmetaalVan het de Overwelfde galerijmetaal van het deurkader Detector 33 Streken met LCD de Fabrikant van VertoningschinaVan het de Overwelfde galerijmetaal van het deurkader Detector 33 Streken met LCD de Fabrikant van VertoningschinaDe Detector van het de Overwelfde galerijmetaal van het deurkader/Volledige de Detectorsbeveiligingsapparatuur van het Lichaamsmetaal

Contactgegevens
Jason

Telefoonnummer : +8613691883242

WhatsApp : 8613691883242