products

De stabiele de Wegblocker van het Verrichtingsverkeer Hydraulische het Opheffen Tijd van de Kolom Regelbare Stijging

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: SECUERA
Certificering: CE,RSOH
Modelnummer: Za-H219
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: internationaal standaardpakket
Betalingscondities: D/A, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000/Sets/Month
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Automatische het Toenemen Wegblocker Toenemende meerpaaldiameter: 11.219*600*6mm, (diameter* rise*-muurdikte) (andere grootte kan worden aangepast)
Gewicht: 180 kg Stijgingstijd: (regelbare) 2 ~ 3s
De Rang van de bescherming: IP67 controleur: 500*400*200mm (tot 6 opheffende kolommen kunnen worden gecontroleerd
Materiaal: 304 veroorzaken geen staal Systeemmacht (w): 1.5KW/2.2KW/3.7KW
De minimumdruk: kan de containervrachtwagen onder 80 ton overgaan systeemcontrole: Electro-hydraulische
Hoog licht: <h2 style='display: inline-block;font-weight: bold;font-size: 14px;'>parking space blocker</h2>,<h2 style='display: inline-block;font-weight: bold;font-size: 14px;'>remote control parking bollards</h2>

Productomschrijving

 

 

Elektrohydraulische Geïntegreerde het Toenemen Blockers van de het Verkeersweg van de Meerpalenveiligheid Barrières die Kolom opheffen

 

Automatische het Toenemen Wegblocker, Hydraulische Lifing-Road Blockers, het Materiaal van het Wegblok

 

 

Gebruikswaaier:

De producten worden wijd gebruikt in stedelijk vervoer, militaire en nationale belangrijke instellingen en omringende gebieden, voetstraten, wegen, tolposten, luchthavens, scholen, banken, grote clubs, parkeerterreinen en veel andere gelegenheden. Door de beperkingen bij het overgaan van voertuigen, zijn de verkeersorde, d.w.z., de veiligheid van belangrijke faciliteiten en plaatsen effectief gewaarborgd.

 • 1. Poorten van belangrijke eenheden zoals de organen van de staat en militair: installeer het opheffen en rel-bewijs wegversperringen, en controleer het opheffen en het verminderen door middel van elektrisch, afstandsbediening of creditcard, effectief verhinderend de ingang van externe eenheidsvoertuigen en onwettige voertuigen.
 • 2. Voetstraat: Installeer een opheffende wegversperring bij de kruising van de voetstraat. De wegversperring is in een opgeheven staat en beperkt de ingang en de uitgang van het voertuig. In geval van nood of speciale omstandigheden (zoals brand, eerste hulp, leidingsinspectie, enz.), kan de wegversperring snel worden verminderd om het voertuig toe te staan om over te gaan.
 • 3. De riem van de wegisolatie: In de niet-volledig ingesloten riem van de wegisolatie, kan een opheffende wegbarrière worden gebruikt, die gewoonlijk het voertuig verhindert het draaien links of zich om te draaien. In het geval van speciale voorwaarden zoals wegenbouw en wegstagnatie, kunnen de wegversperringen worden verminderd om voertuigen toe te laten om worden afgeleid.
 • 4. Multifunctioneel plein: Tijdens de dag, wegversperringenstijging, zijn de voertuigen belemmerd van het ingaan van het plein, en het plein wordt gebruikt als tijdelijk parkeerterrein bij nacht, en de wegversperringen worden neergezet, en de voertuigen kunnen het parkeren ingaan.
 • 5. Open parken: De opgeheven wegversperringen zijn geïnstalleerd bij open parkkruisingen. Gewoonlijk, kunnen de wegversperringenstijging om voertuigen te verhinderen over te gaan, en de bezoekers vrij overgaan. In het geval van speciale lagere omstandigheden, de liftbarrière om het voertuig toe te staan om over te gaan.
 • 6, de gemeenschap, banken, scholen en andere plaatsen die de ingang van voertuigen beperken en het efficiënte gebruik van nooduitgangen verzekeren.
 • 7. Snelweg: Het is noodzakelijk de weg dringend om te sluiten en de automatische opheffende wegstapel te gebruiken, die geschikt en snel is, en kan de druk van ontoereikende politiemacht oplossen.

 

Productprestaties:

 • 1. De structuur is stevig en duurzaam, met grote lastcapaciteit, stabiele verrichting en met geringe geluidssterkte.
 • 2, nemen controle, zijn de systeemprestaties stabiel en betrouwbaar, gemakkelijk te integreren.
 • 3. De opheffende kolom en de andere apparaten zoals de poortpoort zijn verbonden en gecontroleerd, en kunnen ook met andere controleapparaten worden gecombineerd om automatische controle te realiseren.
 • 4. In het geval van stroomuitval of mislukking, als de opheffende kolom in de opgeheven staat moet worden verminderd, kan de opgeheven kolom manueel in de horizontale positie worden verminderd om het voertuig toe te staan om over te gaan.
 • 5. Goedkeurend de internationale belangrijke technologie van de lage druk hydraulische aandrijving, is het gehele systeem veilig, betrouwbaar en stabiel.
 • 6. Afstandsbedieningapparaat: Door draadloze afstandsbediening, kan het binnen 30 meters rond het controlemechanisme (volgens het radioverbindingsmilieu op plaats) worden opgeheven.

 

 

De stabiele de Wegblocker van het Verrichtingsverkeer Hydraulische het Opheffen Tijd van de Kolom Regelbare Stijging 0De stabiele de Wegblocker van het Verrichtingsverkeer Hydraulische het Opheffen Tijd van de Kolom Regelbare Stijging 1

 

 
Parameterinleiding:
 
Elektrohydraulische systeemcontrole
De minimumdruk kan de containervrachtwagen onder 80 ton overgaan
Voeding 220V
Systeemmacht (w) 1.5KW/2.2KW/3.7KW.
Toenemende (regelbare) tijd ≤ 3S
Dalende (regelbare) tijd ≤ 1S
Het werk temperatuur -35 ° C ~ 75 (geschikte) ° C.
Opslagmilieu -10 ° C ~ 65 ° C, regen, vochtigheid en stof
Materiaal 304 veroorzaakt geen staal
Kleur een verscheidenheid van (facultatieve) kleuren
Toenemende meerpaaldiameter 219*600*6mm, (diameter* rise*-muurdikte) (andere grootte kan worden aangepast)
Controlemechanisme 500*400*200mm (tot 6 opheffende kolommen kunnen worden gecontroleerd
 

Contactgegevens
Jason

Telefoonnummer : +8613691883242

WhatsApp : +8613691883242